Ons bedrijf levert voor jou de perfecte houten poort!

Het is belangrijk dat uw nieuwe houten draaipoort of schuifpoort er fraai uit ziet natuurlijk. Maar ook dat ze netjes past en haar werk doet zonder dat ze krom trekt. Om dit te realiseren vertrekken we van een goede basis. We leveren een poort die u en uw gezin een goed gevoel geeft van een houten poort die voldoet aan al u wensen en een goede beveiliging biedt voor uw kinderen en gezin.

Uiteraard moet je houten opritpoort of houten tuinpoort jarenlang meegaan en haar schoonheid en uitstraling bewaren. En natuurlijk kunt u op ons beroep blijven doen na het plaatsen van een poort.


Topkwaliteit in houten poorten, automatisatie, brievenbussen, schuttingen & tuinmeubelen!

Diba levert alle tuinschrijnwerk: opritpoorten, tuinpoorten, automatisatie, brievenbussen, schuttingen & tuinmeubelen op maat!

Voor exclusieve top kwaliteit moet je bij Diba zijn. Ons bedrijf in houten poorten is een tuinschrijnwerkerij die al 20 jaar actief is in het leveren en plaatsen van hoogwaardig kwaliteit houten tuinpoorten, weipoorten en opritpoorten, automatisatie, brievenbussen, schuttingen & tuinmeubelen. Alles wordt op maat gemaakt.

Ons bedrijf in houten poorten kiest onvoorwaardelijk voor eerste kwaliteit houtsoorten zoals Afrormosia voor houten poorten, tuinschermen, brievenbussen en tuinmeubelen. Dit tropische eerste keuze hardhout van Diba uit Kameroen is ideaal voor buiten in ons Belgische klimaat.

Na verloop van tijd kleurt het hout naar een mooie zilvergrijze tint. Afrormosia droogt traag waardoor er weinig risico op scheuren en vervorming is. De structuur van het hout heeft een lichte kruisdraad. De natuurelementen zorgen ervoor dat het hout na verloop van tijd mooier wordt. Typerend voor deze houtsoorten is het onvergelijkbare patina, de natuurelementen zorgen ervoor dat het onbehandelde hout door de tijd mooier wordt.
Maatwerk

Alles wordt op maat uitgevoerd en gemaakt in ons eigen atelier.

Correcte afspraken

Als u kiest voor Diba krijgt u stipte afspraken. Zowel voor produktie als plaatsing.

Regio

Diba is gevestigd te Mol (Antwerpen), maar we zijn zowel in België als Nederland actief.

Keuze

We denken met U mee naar de meest gepaste oplossing qua functionaliteit en schoonheid.

Bezoek ter plaatse

Wij komen steeds ter plaatse opmeten.

Een offerte aanvragen

U wil graag een vrijblijvende offerte voor een houten poort, brievenbus of tuinafscherming? Vul dan ons offerteformulier in!
Ik wil een vrijblijvende offerte

Bezoek onze nieuwe toonzaal!

Toonzaal - Diba Houten Poorten Mol en Arendonk Aangezien we steeds ter plaatse gaan om de specifieke situatie in te schatten en eventuele alternatieven te bekijken, is er niet steeds iemand aanwezig in onze toonzaal.

Maak een afspraak per telefoon of mail. Zo bent U steeds zeker dat er iemand aanwezig is en dat we voldoende tijd voor U kunnen nemen.