Diba, gevestigd in Mol en Arendonk, is uw betrouwbare partner voor stijlvolle en duurzame houten tuinschermen. Met jarenlange ervaring en vakmanschap bieden wij een breed scala aan ontwerpen en houtsoorten om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Ontdek de mogelijkheden en kies voor kwaliteit, duurzaamheid en stijl met een houten tuinscherm van Diba.


Houten tuinschermen & schuttingen: privacy en esthetiek

Een houten tuinscherm is niet alleen een praktische oplossing voor privacy en bescherming, maar het dient ook als een esthetische aanvulling op uw tuin, die zowel de sfeer als de waarde van uw woning verhoogt. Diba biedt een uitgebreid assortiment aan houten tuinschermen in diverse stijlen, variërend van klassieke, tijdloze ontwerpen tot strakke, moderne creaties.

Onze houten schuttingen worden vervaardigd uit dezelfde hoogwaardige houtsoorten als de houten poorten en brievenbussen die we produceren, wat zorgt voor een harmonieus en samenhangend geheel. Wanneer u kiest voor een afsluiting, poort en brievenbus van Diba, garanderen wij een prachtig uniform resultaat dat perfect aansluit bij de stijl van uw woning en tuin.

Onze houten tuinschermen en schuttingen zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en bestand tegen de elementen dankzij onze unieke installatiemethode. Wij geloven dat de levensduur en stabiliteit van elk tuinscherm of schutting begint bij een solide basis, en daarom besteden we bijzondere aandacht aan de installatie.

De afkastingen van onze houten tuinschermen en schuttingen zijn bij ons steeds metalen kokers die 70 cm onder de grond zitten. Ze zijn afgekast met hout en met betonnen fundaties verankerd in de bodem. Dit betekent dat er geen hout in de grond zit, wat doorgaans een van de belangrijkste oorzaken van rot is bij houten structuren.

Dit unieke installatieproces wordt volledig door Diba uitgevoerd en zorgt ervoor dat het hout van uw tuinschermen of schutting niet in contact komt met de bodem. Dit draagt bij aan de levensduur van het hout en helpt vochtgerelateerde problemen te voorkomen.


Maatwerk en persoonlijke service

Elke tuin en situatie is uniek, daarom bieden we bij Diba maatwerk en persoonlijke service. We luisteren naar uw wensen en behoeften en bieden advies op maat om het perfecte houten tuinscherm voor uw tuin te realiseren. Ons deskundige team begeleidt u van ontwerp tot installatie en zorgt voor een vlekkeloze realisatie van uw project.

Kwaliteitsmaterialen en vakmanschap

Bij Diba staan kwaliteit en vakmanschap centraal. We werken uitsluitend met duurzame houtsoorten en hoogwaardige materialen om een lange levensduur en optimale prestaties van onze houten tuinschermen te garanderen. Ons ervaren team van vakmensen zorgt voor een zorgvuldige afwerking en installatie van uw houten tuinscherm.

Milieuvriendelijke en duurzame keuze

Diba hecht veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarom werken we uitsluitend met FSC-gecertificeerd hout en ecologisch verantwoorde materialen. Zo dragen we bij aan een betere toekomst voor onze planeet en garanderen we een verantwoorde keuze voor onze klanten.


Onderhoud en garantie van houten tuinschermen

Bij kunt u rekenen op professioneel onderhoud en garantie op onze producten en diensten. We bieden onderhoudstips en -advies om de levensduur van uw houten tuinscherm te verlengen en zorgen ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw investering.


Neem vandaag nog contact op met Diba!

Bent u geïnteresseerd in houten tuinschermen of wilt u meer informatie over onze maatwerkoplossingen en service? Neem dan contact op met Diba Houten Tuinschermen uit Mol en Arendonk. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte houten tuinschermen voor uw tuin of bedrijfspand.
Maatwerk

Alles wordt op maat uitgevoerd en gemaakt in ons eigen atelier.

Correcte afspraken

Als u kiest voor Diba krijgt u stipte afspraken. Zowel voor produktie als plaatsing.

Regio

Diba is gevestigd te Mol (Antwerpen), maar we zijn zowel in België als Nederland actief.

Keuze

We denken met U mee naar de meest gepaste oplossing qua functionaliteit en schoonheid.

Bezoek ter plaatse

Wij komen steeds ter plaatse opmeten.

Een offerte aanvragen

U wil graag een vrijblijvende offerte voor een houten poort, brievenbus of tuinafscherming? Vul dan ons offerteformulier in!
Ik wil een vrijblijvende offerte

Bezoek onze nieuwe toonzaal!

Toonzaal - Diba Houten Poorten Mol en Arendonk Aangezien we steeds ter plaatse gaan om de specifieke situatie in te schatten en eventuele alternatieven te bekijken, is er niet steeds iemand aanwezig in onze toonzaal.

Maak een afspraak per telefoon of mail. Zo bent U steeds zeker dat er iemand aanwezig is en dat we voldoende tijd voor U kunnen nemen.