Diba, gevestigd in Mol en Arendonk, is uw betrouwbare partner voor stijlvolle en duurzame houten brievenbussen. Met jarenlange ervaring en vakmanschap bieden wij een breed scala aan ontwerpen en houtsoorten om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Ontdek de mogelijkheden en kies voor kwaliteit, duurzaamheid en stijl met een houten brievenbus van Diba.

Houten brievenbussen: Functioneel en esthetisch

Een houten brievenbus is niet alleen functioneel, maar ook een esthetische aanvulling op uw woning. Diba biedt een ruim assortiment aan houten brievenbussen, variërend van klassieke tot moderne ontwerpen. Onze houten brievenbussen worden eveneens vervaardigd uit tropisch 1e keuze hardhout, Afrormosia.

Geen seriewerk, maar een brievenbus die aan uw specifieke wensen voldoet. Uw eigen ontwerp op maat gemaakt. Klassiek of modern. Alle vormen zijn mogelijk: staand model, muurmodel of inbouw in een vaste wand naast uw houten poort. Onze brievenbussen zijn verkrijgbaar met inox of messing klep en/of dakje. Het huisnummer kan in de brievenbus worden gefreesd.


Houten pakketbussen: Gemak en veiligheid aan uw voordeur

In dit digitale tijdperk waar online winkelen de nieuwe norm is geworden, is de behoefte aan een veilige en betrouwbare manier om pakketten te ontvangen steeds groter geworden. Dit is waar pakketbussen van belang komen. Ze bieden een handige oplossing voor het afleveren van pakketjes, zelfs wanneer u niet thuis bent.

Een pakket bus werkt net als een gewone brievenbus, maar is groter en robuuster om pakketten van verschillende afmetingen te kunnen bevatten. Ze zijn uitgerust met een speciaal slotmechanisme dat het pakket veilig binnenhoudt tot u het komt ophalen. Daarnaast zijn ze ook bestand tegen weersomstandigheden en bieden ze een veilige plaats voor uw pakketten tegen diefstal.

De combinatie van brievenbus en pakketbus
Heeft u vaak te maken met zowel brieven als pakketten? Overweeg dan een combinatie van brievenbus en pakketbus. Dit combineert het beste van beide werelden, waardoor u maar één plaats hoeft voor te zien voor al uw post- en pakketbehoeften.


Maatwerk en persoonlijke service

Bij Diba Houten Poorten begrijpen we dat iedereen unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij maatwerk mogelijkheden aan voor uw brievenbus / pakket bus combinatie. Of u nu specifieke afmetingen, materialen, of een uniek design in gedachten heeft, ons team kan uw visie tot leven brengen. We werken nauw samen met u om een brievenbus / pakket bus op maat te creëren die perfect aansluit bij uw voorkeuren en de stijl van uw eigendom.


Kwaliteitsmaterialen en vakmanschap

Bij Diba staan kwaliteit en vakmanschap centraal. We werken uitsluitend met duurzame houtsoorten en hoogwaardige materialen om een lange levensduur en optimale prestaties van onze houten brievenbussen te garanderen. Ons ervaren team van vakmensen zorgt voor een zorgvuldige afwerking en installatie van uw houten brievenbus.


Milieuvriendelijke en duurzame keuze

Diba hecht veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarom werken we uitsluitend met FSC-gecertificeerd hout en ecologisch verantwoorde materialen. Zo dragen we bij aan een betere toekomst voor onze planeet en garanderen we een verantwoorde keuze voor onze klanten.


Onderhoud en garantie

Bij Diba kunt u rekenen op professioneel onderhoud en garantie op onze producten en diensten. We bieden onderhoudstips en -advies om de levensduur van uw houten brievenbus te verlengen en zorgen ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw investering.


Contacteer Diba vandaag nog!

Bent u geïnteresseerd in een houten brievenbus of wilt u meer informatie over onze maatwerkoplossingen en service? Neem dan contact op met Diba! Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte houten brievenbus voor uw woning of bedrijfspand.


Maatwerk

Alles wordt op maat uitgevoerd en gemaakt in ons eigen atelier.

Correcte afspraken

Als u kiest voor Diba krijgt u stipte afspraken. Zowel voor produktie als plaatsing.

Regio

Diba is gevestigd te Mol (Antwerpen), maar we zijn zowel in België als Nederland actief.

Keuze

We denken met U mee naar de meest gepaste oplossing qua functionaliteit en schoonheid.

Bezoek ter plaatse

Wij komen steeds ter plaatse opmeten.

Een offerte aanvragen

U wil graag een vrijblijvende offerte voor een houten poort, brievenbus of tuinafscherming? Vul dan ons offerteformulier in!
Ik wil een vrijblijvende offerte

Bezoek onze nieuwe toonzaal!

Toonzaal - Diba Houten Poorten Mol en Arendonk Aangezien we steeds ter plaatse gaan om de specifieke situatie in te schatten en eventuele alternatieven te bekijken, is er niet steeds iemand aanwezig in onze toonzaal.

Maak een afspraak per telefoon of mail. Zo bent U steeds zeker dat er iemand aanwezig is en dat we voldoende tijd voor U kunnen nemen.