Diba is dé specialist in houten poorten op maat, gevestigd in Mol en Arendonk. Met jarenlange ervaring en vakmanschap bieden wij een breed assortiment aan houten draaipoorten, schuifpoorten, opritpoorten en tuinpoorten.

Ontdek de mogelijkheden en kies voor kwaliteit, duurzaamheid en stijl met een houten poort op maat van Diba.


Hoe kies je een geschikte houten poort op maat?

We voorzien onze houten poorten steeds van een afwateringssysteem. Dit geeft minder vochtige vlekken op de onderkant van de poort en zorgt er voor dat ze sneller opdrogen. Schoren en planken worden geschroefd en zo afgewerkt dat ze onzichtbaar zijn. De gebruikte scharnieren zijn steeds in RVS. Scherpe buitenranden worden afgerond en de volledige poort wordt machinaal en handmatig geschuurd.

Heeft U een steile oprit? Weinig plaats achter de poort of een zeer brede doorgang? Dan kiest U beter voor een schuifpoort. U kan ook steeds een een houten draaipoort combineren met een vast stuk of afzonderlijke doorgang.

U kan zowel in een houten draaipoort als schuifpoort kiezen uit een recht, hol of bol gebogen model. Wenst U planken in kader of op kader? Open of gesloten? Een enkele of dubbele vleugel? Alle onze houten poorten worden op maat gemaakt in eigen atelier.


Houten poorten op maat
  1. Regels en stijlen vrij te kiezen in breedte 12 cm of 14 cm.
  2. Alle verbindingen met pen en gat.
  3. Keuze in divers beslag in RVS.
  4. Bovenregel steeds over de volledige breedte. Geen kops hout aan de bovenkant (regenkant).
  5. Planken steeds op maat voor iedere poort. Alle planken in dikte 22 mm en gelijke breedte.
  6. Uitfrezing per plank en bevestiging met tand en groef.
  7. Afwateringssysteem in de onderregel.Houten poorten op maat: uniek en stijlvol

Bij Diba Houten Poorten begrijpen we dat elke woning en situatie uniek is. Daarom bieden wij houten poorten op maat, zodat u een poort krijgt die perfect aansluit bij uw wensen en de stijl van uw woning. Kies uit een breed scala aan ontwerpen, houtsoorten en afwerkingen om een unieke en stijlvolle houten poort op maat te creëren.


Milieuvriendelijke en duurzame keuze

Diba Houten Poorten hecht veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarom werken we uitsluitend met FSC-gecertificeerd hout en ecologisch verantwoorde materialen. Zo dragen we bij aan een betere toekomst voor onze planeet en garanderen we een verantwoorde keuze voor onze klanten.


Onderhoud en garantie

Bij Diba Houten Poorten kunt u rekenen op professioneel onderhoud en garantie op onze producten en diensten. We bieden onderhoudstips en -advies om de levensduur van uw houten poort op maat te verlengen en zorgen ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw investering.


Maatwerk

Alles wordt op maat uitgevoerd en gemaakt in ons eigen atelier.

Correcte afspraken

Als u kiest voor Diba krijgt u stipte afspraken. Zowel voor produktie als plaatsing.

Regio

Diba is gevestigd te Mol (Antwerpen), maar we zijn zowel in België als Nederland actief.

Keuze

We denken met U mee naar de meest gepaste oplossing qua functionaliteit en schoonheid.

Bezoek ter plaatse

Wij komen steeds ter plaatse opmeten.

Een offerte aanvragen

U wil graag een vrijblijvende offerte voor een houten poort, brievenbus of tuinafscherming? Vul dan ons offerteformulier in!
Ik wil een vrijblijvende offerte

Bezoek onze nieuwe toonzaal!

Toonzaal - Diba Houten Poorten Mol en Arendonk Aangezien we steeds ter plaatse gaan om de specifieke situatie in te schatten en eventuele alternatieven te bekijken, is er niet steeds iemand aanwezig in onze toonzaal.

Maak een afspraak per telefoon of mail. Zo bent U steeds zeker dat er iemand aanwezig is en dat we voldoende tijd voor U kunnen nemen.