U zoekt een betrouwbare, ervaren en deskundige partner voor het plaatsen van een automatische houten poort van hoogwaardige kwaliteit?

Zoek niet verder, want Diba Houten Poorten, gevestigd in Mol en Arendonk, is dé specialist in uw houten poort laten plaatsen. Wij hebben een breed scala aan ervaring en expertise op het gebied van houten poorten en zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en installeren van automatische houten poorten met een soepel werkend mechanisme voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Bij Diba Houten Poorten begrijpen we dat een poort niet alleen een functionele rol speelt, maar ook bijdraagt aan de uitstraling en veiligheid van uw woning of bedrijfspand. Daarom besteden we veel zorg en aandacht aan het ontwerpen van onze houten poorten, zodat ze niet alleen praktisch zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk en in harmonie met de stijl van uw eigendom. Onze uitgebreide kennis van houtsoorten, afwerkingstechnieken en automatisering zorgt ervoor dat we voor elke situatie een passende oplossing kunnen bieden, ongeacht de grootte of de stijl van uw project.


Kwaliteit en vakmanschap in houten poorten

Met jarenlange ervaring en vakmanschap bieden wij u de garantie op een prachtige, functionele en duurzame automatische houten poort. Wij gebruiken enkel de beste houtsoorten om de duurzaamheid en schoonheid van onze producten te waarborgen. Of het nu gaat om een klassiek of modern ontwerp, wij kunnen uw wensen vertalen naar een prachtig eindproduct.


Een automatische houten poort laten plaatsen is maatwerk

Bij Diba Houten Poorten begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan stijlen en opties om uw houten poort te laten plaatsen en aan uw specifieke wensen en behoeften te voldoen. Ook de installatie van de automatische mechanismes wordt door onze vakmensen uitgevoerd. Kiezen voor een automatische houten poort bij Diba betekent kiezen voor comfort en laat u toe uw poort te bedienen zonder uw wagen te verlaten.

Wij geloven in de kracht van personalisatie. Daarom kunt u bij ons niet alleen de houtsoort kiezen, maar ook de kleur, de afwerking en het ontwerp om aan uw houten poort een persoonlijk tintje te geven. Onze ervaren vakmensen houden hierbij altijd rekening met de stijl van uw woning en de omgeving om de perfecte harmonie te creëren.


Duurzaamheid en onderhoud van uw houten poort

Het hout dat we gebruiken voor het vervaardigen van onze poorten is duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. We zullen u ook adviseren over hoe u uw houten poort het beste kunt onderhouden om een lange levensduur te garanderen. Het onderhoud van een houten poort is over het algemeen zeer eenvoudig en neemt weinig tijd in beslag.

Overtuigd en wil u ook een automatische houten poort laten plaatsen? Wacht niet langer en kies voor de unieke combinatie van comfort, stijl en duurzaamheid van een automatische houten poort van Diba Houten Poorten. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte houten poort die aansluit bij uw wensen en behoeften.
Maatwerk

Alles wordt op maat uitgevoerd en gemaakt in ons eigen atelier.

Correcte afspraken

Als u kiest voor Diba krijgt u stipte afspraken. Zowel voor produktie als plaatsing.

Regio

Diba is gevestigd te Mol (Antwerpen), maar we zijn zowel in België als Nederland actief.

Keuze

We denken met U mee naar de meest gepaste oplossing qua functionaliteit en schoonheid.

Bezoek ter plaatse

Wij komen steeds ter plaatse opmeten.

Een offerte aanvragen

U wil graag een vrijblijvende offerte voor een houten poort, brievenbus of tuinafscherming? Vul dan ons offerteformulier in!
Ik wil een vrijblijvende offerte

Bezoek onze nieuwe toonzaal!

Toonzaal - Diba Houten Poorten Mol en Arendonk Aangezien we steeds ter plaatse gaan om de specifieke situatie in te schatten en eventuele alternatieven te bekijken, is er niet steeds iemand aanwezig in onze toonzaal.

Maak een afspraak per telefoon of mail. Zo bent U steeds zeker dat er iemand aanwezig is en dat we voldoende tijd voor U kunnen nemen.