Geniet u thuis graag van het buitenleven, maar lukt dat niet altijd met het Belgische weer? Welk weer het ook is, u zit graag met een drankje te genieten van uw tuin?
Dan is een pergola van BT zeker iets voor u.

De oplossing tegen elke weersomstandigheid

Pergola’s en terrasoverkappingen creëren een nieuwe, rustgevende omgeving om zo altijd optimaal van buiten en van de natuur te genieten. Het is de ideale oplossing zonder je zorgen te hoeven maken over de weersomstandigheden of temperatuur.

Mogelijkheden voor uw pergola

De pergola’s worden in aluminium of hout op maat gemaakt en zijn een oase van rust voor tuinen en terrassen. Er zijn tal van modellen en mogelijkheden, die naar uw wens kunnen geïntegreerd worden in uw tuin.

Heeft u voorkeur voor een moderne revolutionaire pergola, een volledige overkapping of slechts gedeeltelijk? En verkiest u shutters of screens? Ook glazen schuifdeuren en glazen wanden, transparant of verduisterend, zijn mogelijk. Bovendien zijn de aluminium pergola’s , zowel constructie als lamellen, in elke RAL kleur verkrijgbaar zonder meerkost,

Vakmanschap

Een modern, comfortabel en harmonieus, functioneel design, kenmerken de pergola’s en terrasoverkappingen van BT. BT is een toonaangevend Italiaans bedrijf dat al generaties lang garant staat voor vakmanschap. De belangrijkste principes van de bedrijfsfilosofie zijn de aandacht voor design in combinatie met het gebruik van eco-duurzame materialen.

Interesse?

Maak een afspraak in onze toonzaal om kennis te maken met de verschillende modellen en mogelijkheden.


Maatwerk

Alles wordt op maat uitgevoerd en gemaakt in ons eigen atelier.

Correcte afspraken

Als u kiest voor Diba krijgt u stipte afspraken. Zowel voor produktie als plaatsing.

Regio

Diba is gevestigd te Mol (Antwerpen), maar we zijn zowel in België als Nederland actief.

Keuze

We denken met U mee naar de meest gepaste oplossing qua functionaliteit en schoonheid.

Bezoek ter plaatse

Wij komen steeds ter plaatse opmeten.

Een offerte aanvragen

U wil graag een vrijblijvende offerte voor een houten poort, brievenbus of tuinafscherming? Vul dan ons offerteformulier in!
Ik wil een vrijblijvende offerte

Bezoek onze nieuwe toonzaal!

Toonzaal - Diba Houten Poorten Mol en Arendonk Aangezien we steeds ter plaatse gaan om de specifieke situatie in te schatten en eventuele alternatieven te bekijken, is er niet steeds iemand aanwezig in onze toonzaal.

Maak een afspraak per telefoon of mail. Zo bent U steeds zeker dat er iemand aanwezig is en dat we voldoende tijd voor U kunnen nemen.