Uw terras of tuin wordt meer en meer een tweede woonkamer. Er zoveel mogelijk vertoeven en genieten kan perfect met het gamma van Weishäupl. De naam Weishäupl staat al meer dan 50 jaar voor kwaliteit, eerlijkheid en innovatie. Dat is tot op de dag van vandaag zo gebleven. Ondanks het gebruik van moderne materialen is Weishäupl altijd trouw gebleven aan het natuurlijke materiaal hout en zijn unieke esthetiek. Weishaüpl gebruikt de modernste technieken en werkt met hoogwaardige materialen zoals teak en aluminium. De topproducten zijn onbetwistbaar duurzaam.

Stijlvol en luxueus

Wenst u zonnebaden af te wisselen met een streepje deugdoende en stijlvolle schaduw, bekijk dan zeker het assortiment parasols. Op basis van de klassieke parasols is het ontwerp voortdurend verbeterd en is er een breed scala aan verschillende modellen ontwikkeld, omdat schaduw op het terras van bijvoorbeeld een bistro een ander soort parasol vereist dan het favoriete plekje van de familie in de tuin.

Weishäupl parasols bieden niet enkel schaduw, maar voegen ook een vleugje luxe toe aan uw terras of tuin. Weishäupl parasols worden gemaakt van eersteklas materialen en met ultieme knowhow en vakmanschap. En omdat de afwerking met de hand gebeurt, is elke parasol uniek. Hierdoor zijn ze een blijvende bestseller die de tand des tijds doorstaat.

Ons assortiment

Met het uitgebreide assortiment loungemeubels, ligstoelen en dagbedden geven we U talloze mogelijkheden om dit op verschillende manieren in uw eigen stijl te doen.

Geen grenzen aan interpretaite en vorm

Een stoel is het meubelstuk bij uitstek. Er zijn geen grenzen aan interpretatie en vorm. In het assortiment van Weishäupl vind je stoelen voor elk gebruik en elke wens. Sledestoelen, schommelstoelen, krukjes, ligstoelen, voetenbank en klassieke fauteuils.

Kies de juiste stoffering

Uiteraard kan u hierbij ook de nodige stoffering kiezen. Zacht, glad, warm of fris,… De ‘feel good’ factor is voor iedereen anders. U kan stoffen in diverse reeksen kiezen. Stoffen zijn bestand tegen diverse invloeden : licht-bestendig, water en vuil afstotend en schimmelwerend. Desondanks zijn de stoffen helemaal niet stug en voelen ze zeer aangenaam aan.

Het gamma is divers en uitgebreid. Alle meubelen, parasols en nog veel meer zijn gebundeld in een praktische brochure: de Weishäupl Spectrum. Kom vrijblijvend langs in onze toonzaal voor deze brochure en om Weishäupl produkten te bekijken en te testen.


Maatwerk

Alles wordt op maat uitgevoerd en gemaakt in ons eigen atelier.

Correcte afspraken

Als u kiest voor Diba krijgt u stipte afspraken. Zowel voor produktie als plaatsing.

Regio

Diba is gevestigd te Mol (Antwerpen), maar we zijn zowel in België als Nederland actief.

Keuze

We denken met U mee naar de meest gepaste oplossing qua functionaliteit en schoonheid.

Bezoek ter plaatse

Wij komen steeds ter plaatse opmeten.

Een offerte aanvragen

U wil graag een vrijblijvende offerte voor een houten poort, brievenbus of tuinafscherming? Vul dan ons offerteformulier in!
Ik wil een vrijblijvende offerte

Bezoek onze nieuwe toonzaal!

Toonzaal - Diba Houten Poorten Mol en Arendonk Aangezien we steeds ter plaatse gaan om de specifieke situatie in te schatten en eventuele alternatieven te bekijken, is er niet steeds iemand aanwezig in onze toonzaal.

Maak een afspraak per telefoon of mail. Zo bent U steeds zeker dat er iemand aanwezig is en dat we voldoende tijd voor U kunnen nemen.