Houten draaipoorten, schuifpoorten, opritpoorten en tuinpoorten

We voorzien onze houten poorten steeds van een afwateringssysteem. Dit geeft minder vochtige vlekken op de onderkant van de poort en zorgt er voor dat ze sneller opdrogen. Schoren en planken worden geschroefd en zo afgewerkt dat ze onzichtbaar zijn. De gebruikte scharnieren zijn steeds in RVS. Scherpe buitenranden worden afgerond en de volledige poort wordt machinaal en handmatig geschuurd.

Heeft U een steile oprit? Weinig plaats achter de poort of een zeer brede doorgang? Dan kiest U beter voor een schuifpoort. U kan ook steeds een een houten draaipoort combineren met een vast stuk of afzonderlijke doorgang.

U kan zowel in een houten draaipoort als schuifpoort kiezen uit een recht, hol of bol gebogen model. Wenst U planken in kader of op kader? Open of gesloten? Een enkele of dubbele vleugel? Alle onze houten poorten worden op maat gemaakt in eigen atelier.


  1. Regels en stijlen vrij te kiezen in breedte 12 cm of 14 cm.
  2. Alle verbindingen met pen en gat.
  3. Keuze in divers beslag in RVS.
  4. Bovenregel steeds over de volledige breedte. Geen kops hout aan de bovenkant (regenkant).
  5. Planken steeds op maat voor iedere poort. Alle planken in dikte 22 mm en gelijke breedte.
  6. Uitfrezing per plank en bevestiging met tand en groef.
  7. Afwateringssysteem in de onderregel.Automatisatie van houten poorten

De automatisatie voor houten poorten kan worden voorzien met een codeklavier, parlofoon of videofoon en wordt aangepast aan uw poort. U heeft keuze uit 2 merken automatisatie: Tousek of Nice. Voor de verlichting werken we oa. met het Belgische merk Authentage.


Houten brievenbussen

Onze houten brievenbussen worden eveneens vervaardigd uit tropisch 1e keuze hardhout, Afrormosia. Geen seriewerk, maar een brievenbus die aan uw specifieke wensen voldoet. Uw eigen ontwerp op maat gemaakt. Klassiek of modern. Alle vormen zijn mogelijk: staand model, muurmodel of inbouw in een vaste wand naast uw houten poort. Onze brievenbussen zijn verkrijgbaar met inox of messing klep en/of dakje. Het huisnummer kan in de brievenbus worden gefreesd.


Houten schuttingen & tuinschermen

Onze houten schuttingen worden vervaardigd in dezelfde houtsoort als de houten poorten en brievenbussen die we produceren. Indien u kiest voor een afsluiting, poort en brievenbus van Diba garanderen wij een mooi uniform resultaat. Het model, de hoogte én breedte kunnen in overleg gekozen worden.Maatwerk

Alles wordt op maat uitgevoerd en gemaakt in ons eigen atelier.

Correcte afspraken

Als u kiest voor Diba krijgt u stipte afspraken. Zowel voor produktie als plaatsing.

Regio

Diba is gevestigt te Mol (Antwerpen), maar we zijn zowel in België als Nederland actief.

Keuze

We denken met U mee naar de meest gepaste oplossing qua functionaliteit en schoonheid.

Een offerte aanvragen

U wil graag een vrijblijvende offerte voor een houten poort, brievenbus of tuinafscherming? Vul dan ons offerteformulier in!
Ik wil een vrijblijvende offerte

Bezoek onze nieuwe toonzaal!

Aangezien we steeds ter plaatse gaan om de specifieke situatie in te schatten en eventuele alternatieven te bekijken, is er niet steeds iemand aanwezig in onze toonzaal.

Maak een afspraak per telefoon of mail. Zo bent U steeds zeker dat er iemand aanwezig is en dat we voldoende tijd voor U kunnen nemen.